Alle puppy’s hebben een geweldig huis gevonden.

Het was een drukke en intensieve tijd. Maar ook een prachtige en bevredigende tijd. We kijken er met veel plezier op terug. Er zijn 2 pups verhuisd naar Friesland, 1 Naar Gelderland en 1 naar zuid Holland. Puppy nummer 5 blijft bij ons wonen. We hebben gelukkig veel respons van de mensen die een pup hebben gekocht. Het zijn allemaal leuke ondernemende en blije hondjes!

Het is nu de planning om in 2024 weer een nestje te fokken.

De puppy’s zijn geboren!

Lotta was woensdag 20 april erg onrustig. Ze had geen rust, moest veel hijgen, liep veel heen en weer en probeerde overal een nestje te maken. Uiteindelijk werd om 23.30 de eerste pup geboren! Een mooi teefje. Daarna kwamen er langzaam maar gestaag nog 4 puppy’s bij. Op donderdagochtend om 3.15 uur werd de laatste pup geboren en was ons hondje de trotse moeder van 5 gezonde pups. Eén teefje en 4 reutjes. Prachtig om te zien hoe Lotta al gelijk de moederrol op zich neemt en heel goed voor haar kroost zorgt!

We kunnen tellen!

Telt u even mee?
Hoeveel ruggengraatjes en schedeltjes ziet u?

Afgelopen woensdag ,13 April 2022 is Jolanda met Lotta naar de dierenkliniek in Horst geweest. Lotta was toen 54 dagen drachtig. We hebben een röntgenfoto laten maken om een inschatting te maken hoeveel pups Lotta kan verwachten. De dierenarts telt er 5. Wij vinden dit een heel mooi aantal! Nu maar hopen dat alles voorspoedig blijft verlopen! Lotta eet nog steeds goed en graag! Het mee uit wandelen gaan, gaat iets moeizamer worden, dus passen we het een beetje aan haar aan. Phoebe mag apart mee om een stukje te fietsen en voor zowel Gijs als Phoebe begint het Dock Diving seizoen weer, dus zij komen ook wel aan hun beweging en uitdagingen! Heel spannend om de laatste week in te gaan… Alle spulletjes staan klaar, de werpkist is nog niet heel interessant voor Lotta, maar toch heeft ze er al een paar keer in liggen slapen. Phoebe vond de baby gym erg leuk, dus die moeten we straks goed in de gaten houden, dat ze er niet met de gym vandoor gaat… 😉 Lotta dacht dat de babytunnel een soort van nieuwe mand was, en ging daar dus lekker onder liggen te slapen. Wij keuren het goed! Het aftellen kan beginnen! We houden jullie op de hoogte!!!

Puppy’s op de echo gezien!

Op 18 maart hebben we gezien dat de dekking geslaagd is: er zijn puppy’s gezien op de echo. Wat zijn we blij! Al zo lang naar uit gekeken en nu gaat het er van komen. Uiteraard houden we iedereen op de hoogte van deze spannende ontwikkelingen!

Hoog bezoek!

George, Trimere Total Mahem, is in the house!!

Wat een spannende tijd: Lotta werd loops, iets eerder dan we hadden verwacht…maar daar trekt de natuur zich niks van aan! Wij hadden het geluk dat de eigenaar van George aangeboden had om George een weekje te laten logeren bij ons. Dan hoefden we niet steeds op en neer te rijden en zo kon Lotta hem een beetje leren kennen en was ze een beetje op haar gemak! George vond het allemaal prima. Hij is echt zo lief, relaxed en stabiel: de perfecte papa voor de Lotta-pups, denken wij!

Er zijn 2 goede dekkingen geweest, waarvan wij hopen dat ze geslaagd zullen zijn! Qua karakter zijn het echt 2 fantastische honden. Zacht, lief, grappig, speels en heel sociaal! Qua bouw vinden wij dat George echt een heel erg mooie reu is en Lotta is een heel sierlijk en mooi gebouwde teef. Beide honden hebben goede heupen en ook de ogentest was bij beide helemaal goed. Nu is het grote wachten begonnen! Over 28 dagen kunnen we op de echo zien of onze droom uit gaat komen! Uiteraard laten we dit meteen weten, ook als het niet is gelukt…ook dat hoort er bij helaas.

Volg ons ook op Facebook, daar zijn vlugger de updates op te lezen met de bijbehorende foto’s en video’s van onze honden! ( ook daar heten we Blitse Springers)